RB_5560_laesehjorne.jpg

Inspiration

Bliv inspireret i vores galleri

Er du løbet tør for idéer og mangler du inspiration til hvordan nye gardiner kan ændre indtrykket af dit hjem? Få inspiration i vores galleri.

Inspiration til din stue

Få inspiration til din stue

Inspiration til dit værelse

Få inspiration til dit værelse

Inspiration til dit køkken

Få inspiration til dit køkken

Specielle vinduesformer

De fleste vinduer har brug for at kunne skærmes af – og det er uanset deres størrelse og form. Vi tilbyder løsninger til stort set alle vinduesformer.

Det betyder at du ikke behøver at gå på kompromis med din stil. Hos Boga gardiner kan du stadig vælge mellem et stort udvalg i farver og tætheder, så du får den løsning der passer bedst til din stil og dit hjem. Uanset dit vindues umiddelbare helt håbløse form.

 

Buer

Det gør ikke noget, hvis du ikke kender udtrykket en stationær gardinløsning, eller kender forskellen mellem en perfekt eller ufuldkommen cirkel. Vi har monteret garinder i alle former for buer. Se billede længere nede af et eksempel på en Plissémløsning.

 

Kanapper og hjørnevinduer

Gardinerne i hver del af vinduet behandles selvstændigt, opmåles præcist og gardinerne monteres professionelt. Til disse typer kan vi tilbyde Duette gardiner, Plisségardiner, persienner samt lamelgardiner.

 

 

Gardiner til badeværelset

Ring til os, eller udfyld formularen, så ringer vi og aftaler en tid til et besøg hos jer.

Webdesign og udvikling / SYNERGI