VVB_6484_89mm_kontor.jpg

Sådan gør du

4 lette trin

4 lette trin til du får spritnye gardiner i dit hjem. Læs herunder hvor let processen er fra kontakt til montering.

  1. Kontakt. Ring eller udfyld en kort formular her på siden. Vi kontakter jer for en aftale, og snart er vi på vej til jer.
  1. Vejledning. Hos jer giver vi jer en grundlig vejledning, så I kan vælge den bedste gardin-løsning til jeres hjem. Med mere end 30 år erfaring ”på bagsmækken” har vi stadig fingeren på indretnings-pulsen. Så I er i sikre hænder.
    Fordelen ved at vælge en gardin-løsning on location – i jeres hjem – er naturligvis, at I kan få et realistisk indtryk af, hvordan farver, materialer og gardin-typer passer ind. 
  1. Opmåling. Vi måler jeres vinduer op og lytter til jeres ønsker. Vi danner os et overblik over boligens muligheder, arkitektur og stil.
    Dernæst udpeger vi de bedste alternativer, der matcher jeres bolig, stil, budget og behov.
    I får konkrete forslag med færdige priser, der er på niveau eller lavere end markedets tilsvarende priser. Ønsker I at gå videre med et forslag, bestiller vi produktet med det samme hos vores leverandør.

  2. Opsætning. Efter 8-10 dage har vi typisk modtaget jeres gardin-løsning fra vores leverandører. Vi kontakter jer for en aftale om montering. Snart er jeres nye gardinløsning på plads.


Skulle der mod forventning vise sig et behov for efterjustering eller får I spørgsmål til brugen af gardinerne, kommer vi gerne forbi jer igen til et gratis besøg.  

Ring til os, eller udfyld formularen, så ringer vi og aftaler en tid til et besøg hos jer.

Webdesign og udvikling / SYNERGI